top of page

Združenje mam MAMICE ZA MAMICE je neprofitno društvo, ki temelji na posredovanju informacij o vseh vidikih materinstva, še posebej o nosečnosti, porodu, obdobju po porodu, dojenju, izgubi in o drugih s tem povezanih temah. Namenjeno je združevanju žensk, kjer lahko vsaka najde podporo, nasvet in razumevanje.

 

Društvo si želi spremeniti svet na bolje. Osredotočeni smo na potrebe, za katere menimo, da v družbi niso zadovoljene in želimo ukrepati. Želimo si, da ženske ponovno najdejo svojo moč ter same sprejemajo odločitve, brez da bi kdo vplival nanje. Skrbimo, da so ženske slišane, še posebej, ko gre za njihove pravice in pravice njihovih otrok. Ne obsojamo, samo posredujemo informacije ter nudimo spoštovanje in podporo.

 

MAMICE ZA MAMICE je prostor, kjer je vsak dobrodošel, da deli svoje znanje, saj so različne izkušnje pomembne in uporabne in radi bi jih delili z vsemi vami.

 

V primeru, da bi tudi ve rade postale članice društva, s tem pa sodelovale pri oblikovanju prihodnosti, vas prosimo, da nam pišete na info@mamicezamamice.com.
 

Dobrodošle!

 

O DRUŠTVU

mamice za mamice
bottom of page