top of page

SPLOŠNI POGOJI IN POLITIKA ZASEBNOSTI

Pogoji uporabe

 

Vse pravice pridržane - vsi članki, dokumenti, objave in slike so last Združenja mam Mamice za mamice in se jih sme uporabiti samo s predhodnim dovoljenjem združenja.

Politika zasebnosti

V skladu z novim zakonom o varovanju podatkov (GDPR), vas želimo seznaniti s potrebnimi informacijami glede vpogleda in ureditve vaših podatkov, o vaših pravicah in o možnosti odjave od prejemanja novic.

Vaše podatke, za katere ste nam v preteklosti podali soglasje, bomo uporabljali za naslednje namene:

  • Za pošiljanje mesečnih e-novic, pri čemer vas obveščamo o novih vsebinah, dogodkih in dobrodelnih akcijah, pri čemer obveščanje poteka prek elektronskega naslova. V ta namen lahko sami izberete, kaj od navedenega želite prejemati.

  • Za občasno obveščanje po elektronskem naslovu o ugodnostih za člane, nerednih dogodkih in obvestilih o odpovedi/spremembi dogodkov.

  • Za analizo z namenom prilagajanja dogodkov in vsebin glede na želje uporabnikov.

Kontaktne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi na naše e-novice / ob včlanitvi v društvo / ob prijavi na spletno stran kot član društva / ob prijavi v Facebook skupino društva / ob obisku naših dogodkov / ob kontaktiranju društva na drug način, shranjevali tudi v prihodnje. To so lahko vaše ime, priimek, spol, naslov, telefonska številka, e-poštni naslov, imena in starost otrok ali področja zanimanja.

Podatke pridobljene zgolj ob vaši prijavi na naše e-novice hranimo, dokler nam ne sporočite vaše želje po izbrisu.

Uporabnik, ki je podal soglasje, lahko to kadarkoli prekliče. Preklic soglasij lahko uporabniki podajo pisno na naslov Društvo mamice za mamice, Hraše 34, 4248 Lesce, ali na e-naslov info@mamicezamamice.com.

Ob tem želimo poudariti, da imate naslednje pravice:

  • Glede na 15. člen Splošne evropske uredbe o varstvu podatkov, lahko kadarkoli zahtevate vpogled do podatkov, ki jih shranjujemo. V skladu s členi 16-21 Splošne evropske uredbe o varstvu podatkov, imate pravico do popravka in izbrisa vaših podatkov, pravico do omejitve obdelave pravico do prenosljivosti podatkov, ki ste nam jih posredovali.

  • V primeru pritožbe glede obdelave vaših podatkov, imate pravico, da nas kadarkoli kontaktirate na naslov sedeža društva ali na uraden e-naslov društva.

  • Privolitev za obdelavo podatkov, lahko kadarkoli prekličete in vaših podatkov v prihodnosti ne bomo obdelovali. V primeru, da za preklic obdelave podatkov zaprosi član društva, bomo vaše podatke obdelovali, samo če za obdelavo obstajajo dokazljivi nujni legitimni razlogi, ki prevladajo nad vašimi interesi, pravicami in svoboščinami ali če obdelava služi uveljavljanju, izvajanju ali obrambi pravnih zahtevkov.

 

Vaše osebne podatke, ki ste nam jih posredovali, uporabljamo izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Društvo Mamice za mamice podatkov ne bo posredovalo tretjim osebam. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo društvo prenehalo pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili.

mamice za mamice
bottom of page