top of page
Search
  • MAMICE ZA MAMICE

DELAVNICE ZA OTROKE

Mamice za mamice v letu 2016 v sodelovanju z Ljudsko univerzo Radovljico (http://www.lu-r.si/) in v okviru Centra medgeneracijskega učenja izvajamo delavnice za otroke različnih starosti. K sodelovanju smo povabili tudi zunanje sodelavce, ki so nam z veseljem priskočili na pomoč in skupaj z nami razveseljujejo otroke.


Na delavnicah se učimo, ustvarjamo in igramo. Tako so na sporedu šivanje, kvačkanje, ustvarjanje z glino, španske igrice in drugo, veseli pa bomo tudi vaših predlogov - česa bi si vaši otroci želeli in kaj bi jih navdušilo.


Zaželjeno je, da na delavnicah sodelujejo starši in stari starši, da otroci začutijo povezanost z njimi, ter da delijo izkušnje ali nasvete. Lahko pa svoje malčke pustite pri nas, da samostojno sodelujejo. Naši prostovoljci jim bodo z veseljem pomagali.


Delavnice se izvajajo ob sobotah dopoldne, razpored si lahko ogledate med dogodki: http://info14873.wix.com/mamice-za-mamice#!dogodki/c21g5 ali obiščete našo galerijo že izvedenih delavnic: http://info14873.wix.com/mamice-za-mamice#!delavnice/c2oa3.


Pridružite se nam torej na delavnicah za otroke in se veselite z nami!

8 views0 comments
mamice za mamice
bottom of page