WONET - Women's Network for Future of Europe (Mreža žensk za prihodnost Evrope)

March 6, 2016

V okviru projekta WONET se je od 25. do 28.2.2016 odvijal seminar v Postojni, ki sta se ga udeležili tudi predsednica in podpredsednica našega društva.

 

Projekt WONET je namenjen krepitvi in opolnomočenju žensk za politično artikulacijo družbenih problemov, s katerimi se soočajo ženske ob mreženju žensk na lokalni in evropski ravni. V projektu sodeluje skupno 11 partnerjev iz Srbije, Hrvaške, Slovenije in Italije. V vsaki izmed držav se izvajajo 4-dnevni seminarji, ki se osredotočajo na določeno problematiko (www.wonet.eu).

 

V Postojni smo se ukvarjali predvsem s problematiko zaposlovanja žensk ter njihovim ekonomskim položajem. Seminar je potekal v obliki izobraževanja in interakcije med udeleženkami.

 

Vsaka izmed držav mora do aprila pripraviti fotoreportažo, ki bo z 10-imi fotografijami opisala predstavljeno problematiko. Mamice za mamice smo del skupine, ki je za problem izbrala vpliv seksizma na zaposlovanje in družino, pod delovnim naslovom 'SEKS IN DELO'. Končana fotoreportaža bo predstavljena na zaključnem seminarju v Srbiji, junija letos, nato pa bo gostovala tudi po različnih krajih po Sloveniji. O lokacijah vas bomo obvestili naknadno.

 

Tu pa si lahko ogledate še galerijo:

 

 

 

 

 

Please reload

Zadnje novice

May 15, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Sledite nas
  • Facebook Basic Square
mamice za mamice

Pokličite nas:
Nina 051/344 478
Maja 041/414-465

 

Pišite nam:

info@mamicezamamice.com

dogodki@mamicezamamice.com

© 2015 mamice za mamice

Naš naslov: 

Združenje mam MAMICE ZA MAMICE
Brezje 59
4243 Brezje

 

TRR za donacije in članarine: SI56 2900 0005 1556 230

Vsak vaš prispevek nam veliko pomeni!                                                                Pogoji uporabe