top of page
Search
  • MAMICE ZA MAMICE

Skupina MAVRICA


Z veseljem vam sporočamo, da se bomo mamice 2x mesečno srečevale v skupini pod imenom MAVRICA:


Poudarek bo na umiritvi od vsakdana, od vseh vlog, ki ga ženske v sodobnem času igramo. Na srečanjih si bomo dovolile biti ženske, ki so čutne, ranljive, intuitivne, razmišljujoče in svobodne. Srečanja so namenjena ženskam – materam, katerim dobri odnosi do sebe in drugih pomenijo več kot družabna omrežja in spletne klepetalnice. Ženskam, ki si želijo in upajo sneti masko popolnosti.


Kako bomo to dosegle: Z umirjanjem preko dihanja, mišične sprostitve, meditacije, uporabe afirmacij, pogovora in zgodb preteklosti in sedanjosti.


Skupino bo vodila Azira, članica društva Mamice za mamice, ki sebe opisuje takole:


Na poklicnem področju psihologinja, v prostem času pa predvsem mama, knjižni molj, vrtičkarka, iskalka novosti in zagovornica dobrih odnosov, vrednot in morale, podprte z iskrenostjo in odprtostjo za drugačnost.

Moja »idealna« podoba matere, žene, partnerke, delavke, sestre, snahe je v realnem življenju pogosto naletela na čeri in se je raztreščila kot kozarec napolnjen z vodo. Naučila sem se obrisati vodo, koščke stekla pospraviti in kupiti nov kozarec.


Tako kot pravi misel: Ljudje vedno krivijo svoje okoliščine za to, kar so. Ne verjamem v okoliščine. Ljudje, ki jim uspeva v tem svetu, so tisti, ki vstanejo in poiščejo okoliščine, ki jih želijo, in jih, če jih ne morejo najti, naredijo. (George Bernard Shaw)


V spomladanskih mesecih 2016 se bo skupina srečevala v sejni sobi Ledene dvorane na Bledu. Točne datume si lahko preverite na zavihku DOGODKI.





21 views0 comments
mamice za mamice
bottom of page