Srečanje: čustva po porodu

November 16, 2017

Včeraj smo se v Hiši sreče na Jesenicah zbrali, da bi se pogovarjali o poporodnem obdobju, o čustvih, s katerimi se srečujemo po porodu, kaj vpliva nanje, kako družba sprejema poporodno otožnost ali depresijo, kako se spopadamo s temi čustvi, kakšen je vpliv hormonov, okolja, v katerem živimo in kako lahko nosečnice v prihodnje bolje pripravimo na to obdobje in kako pomagamo. Delile smo svoje občutke v poporodnem obdobju. Srečanje je bilo čustveno, tekle so tudi solze, zbudila se je kakšna bolečina, rodilo kakšno veselje.

 

Veseli nas, da se ženske med nami počutite dovolj varno, da zmorete odpreti svoja srca in govorite o svojih težkih spominih, o bolečini in o strahovih. Čeprav smo različne, smo vse mame in pomembno je, da razumemo, sprejemamo, ljubimo... ne samo svoje otroke, tudi sebe.

 

Pridružil se nam je tudi poseben gost, Paul Golden, ki v vlogi babice sodeluje pri porodih v Evropi, Novi Zelandiji, Avstraliji, tako v porodnišnicah, kot pri porodih na domu. Deluje na različnih področjih, kot zagovornik in mediator pri pravicah pri porodu, velik pomen daje naravnemu in aktivnemu porodu, hipnozi pri porodu (HypnoBirthing) ter še marsičemu drugemu... več o njem boste kmalu izvedeli v intervjuju.

 

Please reload

Zadnje novice

May 15, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Sledite nas
  • Facebook Basic Square
mamice za mamice

Pokličite nas:
Nina 051/344 478
Maja 041/414-465

 

Pišite nam:

info@mamicezamamice.com

dogodki@mamicezamamice.com

© 2015 mamice za mamice

Naš naslov: 

Združenje mam MAMICE ZA MAMICE
Brezje 59
4243 Brezje

 

TRR za donacije in članarine: SI56 2900 0005 1556 230

Vsak vaš prispevek nam veliko pomeni!                                                                Pogoji uporabe