top of page
Search
  • info14873

Nova ugodnost za članice: Masaža Mojca Kurent


Nove in obstoječe članice našega društva lahko koristite 10% popust na storitve Mojce Kurent.


Mojca Kurent je višja medicinska sestra, univ. dipl. organizator, slovenska pionirka na področju masaže dojenčkov. Z masažo dojenčkov se intenzivno ukvarja že od leta 2002. Od takrat uči mamice popeljati v čutni svet masaže dojenčkov in malih otrok. Mamicam pomaga s svetovanjem kot tudi z masažami pred, med in po porodu. Deluje tudi na področju svetovanja o prehrani, medosebnih odnosov, masaž in terapij tako dojenčkov, malih otrok in odraslih. Med drugim izvaja klasično medicinsko masažo, refleksno masažo stopal, svetuje in izvaja bownovo terapijo ter ayurvedsko masažo obraza.


Mamice z dojenčki, vabljene na tečaje masaže dojenčka:


Tečaji potekajo na dva načina: v skupinah ali individualno na domu mlade družine. Tečaji v skupinah potekajo tako, da se mamica prijavi na tečaj in se na štirih srečanjih enkrat tedensko nauči zmasirati svojega dojenčka. V skupini je 4-6 dojenčkov in na srečanjih postopoma uvajamo dotik in vsaj 30 masažnih prijemov.

Tečaji potekajo v Chatra studiu v Lescah, kot tudi v Ljubljani, Postojni in Celju.


Nosečnice vabljene na psihofizično pripravo na porod:

Zajema srečanja v skupinah ali posamično v obliki svetovanja, meditacij, skupnih druženj pogovora ali praktičnih napotkih, vajah, kako živeti in se skozi vsak dan pripravljati na veseli dogodek. Srečanja se vrstijo redno, občasno ali po dogovoru in pomagajo nosečnici osvetliti in razjasniti marsikatere dileme v zvezi s porodom.


Delavnice:

  • Uvajanje goste hrane

  • Kuharski tečaji in delavnice

  • Zdrava hrana za odrasle

  • Tečaji masaže dojenčka


Še več informacij si lahko ogledate na spletni strani http://www.masazadojencka.si. Veselimo se skupnega sodelovanja.


Mamice za mamice

39 views0 comments
mamice za mamice
bottom of page