NOVO SODELOVANJE: ALJA FABJAN, integrativna psihoterapevtka in doktorandka zakonske in družinske terapije

December 15, 2019

Mamice za mamice se trudimo, da k sodelovanju privabljamo nove, sveže obraze – take, ki s svojo energijo, delom in življenjem, doprinesejo k razvoju vsebin, ki jih društvo ponuja uporabnicam. Tokrat smo se povezali z Aljo Fabjan, ki bo januarja v Mestni knjižnici Kranj vodila srečanje ‘Srečna mama, srečen otrok’.

 

Alja Fabjan je integrativna psihoterapevtka, s certifikatom Mednarodne zveze za integrativno psihoterapijo in z večletnimi izkušnjami s področja individualne, partnerske in družinske psihoterapije. Odkar pomni, jo spremlja ogromno zanimanje za ljudi, bogat svet mišljenja in čustvovanja, ter dinamiko medosebnih odnosov.  Njeno delo ji zato nenehno predstavlja tako veliko veselje, kot tudi izziv. Ob delu največ časa posveča nadaljnemu izobraževanju na psihoterapevtskem področju; trenutno zaključuje doktorski študij Zakonske in družinske terapije na Teološki fakulteti. Je ena izmed online psihoterapevtov na portalu »Moj psihoterapevt«, kot psihoterapevtka in supervizorka sodeluje s Fakulteto za psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani. O tematikah s področja psihičnega zdravja in medosebnih odnosov piše članke, kolumne, ter redno sodeluje z različnimi mediji, tudi v obliki psihoterapevtskega svetovanja.

 

Pred petimi leti je razvila program “Psihodieta”, ki poudarja psihološke vzroke za pridobivanje in ohranjanje prekomerne telesne teže in se ukvarja z njihovim razreševanjem, trenutno pa največ časa posveča programu “Super Mama”, ki je namenjen nosečnicam, mamicam, ter tistim, ki načrtujejo ali si želijo to postati in zajema psihološki in telesni vidik zdravja v obporodnem obdobju.

 

Pred srečanjem ‘Srečna mama, srečen otrok’ si lahko na tej povezavi preberete članek, ki ga je Alja napisala na to temo. Se vidimo 11.1.2020!

 

Ekipa Mamice za mamice

Please reload

Zadnje novice

May 15, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Sledite nas
  • Facebook Basic Square
mamice za mamice

Pokličite nas:
Nina 051/344 478
Maja 041/414-465

 

Pišite nam:

info@mamicezamamice.com

dogodki@mamicezamamice.com

© 2015 mamice za mamice

Naš naslov: 

Združenje mam MAMICE ZA MAMICE
Brezje 59
4243 Brezje

 

TRR za donacije in članarine: SI56 2900 0005 1556 230

Vsak vaš prispevek nam veliko pomeni!                                                                Pogoji uporabe