NOVO SODELOVANJE: Miha Primožič, specialist športne prehrane, osebni trener in inštruktor za nosečniško in poporodno vadbo.

January 18, 2020

Novo leto nam prinaša nove izzive in tudi nova sodelovanja. Z veseljem vam predstavljamo Miho Primožiča, osebnega trenerja in specialista športne prehrane, ki pri svojem delu ne uporablja standardnih metod, je namreč mnenja, da je v današnjih časih vse preveč "čudežnih napitkov" in restriktivnih diet, ki pri ljudeh povzročajo le dodatne težave. Za uspeh namreč tega ne potrebujejo. Potrebujejo le osebni pristop in nekoga, ki jih bo poslušal in tudi slišal. Cilj do uspeha je prepoznavanje težav posameznika in reševanje le teh.

 

Ima mednarodno licenco za osebnega trenerja organizacije IFPA. Licenco je dodatno nadgradil z IFPA licenco za specialista športne prehrane. Je mnenja, da so pridobljene licence le začetek in se je potrebno dodatno izobraževati. Ravno zato je postal član Advanced Coaching Academy, kjer osvaja nova znanja s področja vadbe in prehrane. Redno se udeležuje tudi seminarjev iz različnih področij.

 

Poleg vsega pa je partner Super Mame in oče dvema hčerkama. Na poti starševstva je bil tudi sam priča mitom, ki nosečnice/mame samo begajo, zato bi rad tudi na tem področju pomagal. Ker je bilo to področje zanj kot osebnega trenerja novo je vse skupaj podrobno raziskal in se na trening za nosečnice pripravil. Svoje znanje pa je želel nadgraditi tudi s strokovnim znanjem, ki je podprto s študijami. Ravno zato se je udeležil seminarja, ki ga je organiziral Advanced Coaching Academy. Po zaključenem seminarju je opravil tudi izpit in pridobil licenco Fem Fit inštruktorja.

 

PROGRAM SUPER MAMA

Malo za tem ga je kontaktirala Alja Fabjan, integrativna psihoterapevtka in doktorandka zakonske in družinske terapije, ki je njegovo delo spremljala že dlje časa. Ker imata podobne poglede, ga je prosila, da bi se dobila in se pogovorila o morebitnem sodelovanju na Pre/Post Natal področju. Priznava, da se je na začetku delovanja na tem področju ustrašil, a je strah zbledel takoj, ko sta z Aljo pričela govoriti o projektu. Ideja, da združita njuno znanje in ponudita neko celoto, ki bo nosečnicam in mamam pomagala na njihovi poti, se mu je zdela fantastična. Veseli se, da lahko s svojim znanjem o vadbi, prehrani in svojimi osebnimi izkušnjami kot starš pomaga drugim na njihovi poti.

 

Miha bomo spoznali na februarskem srečanju v Mestni knjižnici Kranj, kjer bomo govorili o prehrani in aktivnosti med nosečnostjo in po porodu. Na dogodek se lahko prijavite TU.

 

Pridružite se nam, zagotovo nam ne bo dolgčas :)

 

Ekipa Mamice za mamice

 

 

 

Please reload

Zadnje novice

May 15, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Sledite nas
  • Facebook Basic Square
mamice za mamice

Pokličite nas:
Nina 051/344 478
Maja 041/414-465

 

Pišite nam:

info@mamicezamamice.com

dogodki@mamicezamamice.com

© 2015 mamice za mamice

Naš naslov: 

Združenje mam MAMICE ZA MAMICE
Brezje 59
4243 Brezje

 

TRR za donacije in članarine: SI56 2900 0005 1556 230

Vsak vaš prispevek nam veliko pomeni!                                                                Pogoji uporabe