Sodelovanje z otroško trgovino Kidoo

February 26, 2017

Z novim letom smo začeli sodelovati z otroško trgovino Kidoo, ki se nahaja v Mercator centru v Lescah. Članice Združenja Mamice za mamice lahko tako nakupujete kvalitetna oblačila s posebnimi ugodnostmi. Spodaj si lahko podrobneje preberete o trgovini, našem sodelovanju in ugodnostih:

 

Kdo je Kidoo?

Kidoo je prijazna otroška trgovina, ki močno zagovarja kvaliteto, unikatnost in barvitost oblačil za otroke starosti od 0 do 14 let. Ker so naši otroci nasmejani in polni življenja v katerega vstopajo, jih pravo barvito in mehko oblačilo izpopolnjuje in doda zunanji izraz njihove notranje lepote.

Oblačila so izdelana iz najvišje kakovostnega dolgo-vlaknastega turškega bombaža. Posebnost takšnega bombaža, ki se loči od ostalih, ki smo jih vajeni v evropskem prostoru, je da je izredno mehak na otip, hkrati pa pride ob uporabi ta njegova odlična lastnost še vedno bolj do izraza. Oblačila ostanejo kljub večjim število pranj še vedno takšna kot nova.

Zato smo ponosni, da vam lahko ponudimo kakovostno oblačilo, ki bo vašemu malčku ponudil udobnost in še lepši izgled, vam drage mamice in očki, pa prijaznost pri vzdrževanju le tega.

Povezanost z društvom Mamice za mamice.


Velik poudarek dajemo povezanosti z lokalnimi društvi. S tem sodelovanjem želimo v lokalni skupnosti vrniti zahvalo za podporo in mladim staršem biti del opore pri novem poglavju v življenju. Kidoo trgovina je poslovno povezana z društvom Mamice za mamice v obliki sponzorstva, donacij in ugodnosti do članov društva. Vse ugodnosti članom društva zagotavljamo z brezplačnim članstvom v Kidoo klubu.
 

Kako pridobim kartico ugodnosti "Kidoo klub - Mamice za mamice"?
 

Za pridobitev kartice ugodnosti se prosim obrnite na vodstvo društva Mamice za mamice, kjer vam bodo izročili pristopnico, katero izpolnite in takoj pridobite kartico. Z pridobljeno kartico lahko takoj koristite ugodnosti le za člane Kidoo kluba v sodelovanju z društvom Mamice za mamice.
 

Kakšne ugodnosti pridobim?

Ugodnosti za člane Kidoo kluba s člansko kartico "Kidoo klub - Mamice za mamice":

- Prvo leto članstva v Kidoo klubu 20% popust.*
- Po preteku prvega leta stalni 10% popust.*
- Izdaja ekskluzivnih akcij z do 30 % popustom.*
- Izdaja darila članici ob rojstvu otroka.* - Paket 5 delnega kompleta oblačil za novorojenčke iz organskega bombaža (s certifikatom) v vrednosti 22,99 eur.

 

Trgovina z otroškimi oblačili Kidoo,

Mercator center Lesce,

Rožna dolina 51,

4248 Lesce
 

Tel: 05/9930262

facebook: Kidoofashion
Link:
https://www.facebook.com/Kidoofashion

 

 

Veselimo se skupnih zgodb! Pridružite se nam.

 

Mamice za mamice in Kidoo

 

 

 

 

Please reload

Zadnje novice

May 15, 2019

Please reload

Arhiv
Please reload

Sledite nas
  • Facebook Basic Square
mamice za mamice

Pokličite nas:
Nina 051/344 478
Maja 041/414-465

 

Pišite nam:

info@mamicezamamice.com

dogodki@mamicezamamice.com

© 2015 mamice za mamice

Naš naslov: 

Združenje mam MAMICE ZA MAMICE
Brezje 59
4243 Brezje

 

TRR za donacije in članarine: SI56 2900 0005 1556 230

Vsak vaš prispevek nam veliko pomeni!                                                                Pogoji uporabe